“Zeer verrassend en heel leuk. Heerlijk gegeten, echt boven verwachting. Leuke gesprekken. Verbreedt je perspectief”  

“Totaal eens wat anders, ander (heerlijk!) eten, goede uitleg van de gerechten, mooie verhalen! Heb genoten!!”

“Een avond op reis in eigen stad”


Onbekende smaken. Bijzondere gesprekken. Een onvergetelijke avond.

We nodigen je uit voor de Ontmoeting! Een avond vol smaak, gesprek en nieuwe ontdekkingen. Wat er gaat gebeuren? Kom langs en ontdek het!

Een tafel vol verhalen

De tafel. Door de geschiedenis heen de plek waar nieuwe vriendschappen ontstaan. Waar zowel dromen als uitdagingen worden gedeeld. De plek waar we elkaar vinden.

Tijdens ‘de Ontmoeting’ zetten we jouw stoel klaar aan onze lange tafel. Terwijl onze chef en onze trainees je door een culinaire ervaring leiden, ben jij deel van een uniek moment. Een ontmoeting die je meeneemt in de wereld van de ander.

Wat gaat de avond brengen? Welke bijzondere gesprekken zullen plaatsvinden, en welke vriendschappen zullen ontstaan?

Ontdek het samen met ons. We zien uit naar je komst!

Over Grenzeloos

Grenzeloos is een klein restaurant met een grote droom. Wij geloven dat een meer verbonden samenleving mogelijk is. En dat iedereen daar de vruchten van plukt. 

We bouwen aan die droom door ons leerwerktraject waarin mensen die nieuw zijn in Nederland een vliegende start kunnen maken in hun nieuwe bestaan. En nu ook door ‘de Ontmoeting’: een tafel-ervaring waarbij je mensen ontmoet die je normaal niet zomaar tegen het lijf loopt. Droom je mee?

Praktisch

De Ontmoeting vindt plaats op vrijdagavond van 18:00 tot 21:30. De toegang is 44,95 – all-in, dus inclusief eten en drinken. Zie het formulier voor meer details.

Neem deel aan De Ontmoeting

Om een bijzondere avond te realiseren is deelname aan ‘De Ontmoeting’ alleen mogelijk op uitnodiging. Wil je uitgenodigd worden? Vul dan onderstaand formulier in.  

  Naam

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Voor welke datums kan je uitgenodigd worden?

  Financieel – geef aan wat je betaalt.

  Toelichting / extra