Ben je op zoek naar een locatie waar je heerlijk kunt eten met een groep in Maastricht? Grenzeloos is je oplossing! Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk ontbijt, een verrassende lunch of een smaakvolle brunch. Bij Grenzeloos geniet je van verrassend lekker eten en drinken, een prachtige centraal gelegen locatie en steun je daarnaast onze missie om de start van nieuwe Nederlanders te verbeteren. Lees snel verder en ontdek meer! 

Onze keuzes voor groepen

Met grotere groepen spreken we graag vooraf af wat jullie eten. Dit zorgt ervoor dat we het eten snel voor jullie klaar hebben staan. Ga je ontbijten, dan kan je daarvoor kiezen uit al onze opties voor het ontbijt. Voor lunch hebben we een uniek aanbod waarbij we een heerlijke selectie voor je samenstellen uit onze verschillende tosti’s en wraps. Dit kan je uitbreiden met een dampend soepje vooraf en frisse salades om te delen. 

Basis

Heerlijke selectie van allerlei lunchitems.

 13,50 p.p.

+ Soep

Begin je lunch met een dampend kopje soep.

€ 15,50 p.p.

+ Salade

Voeg een lekker frisse salade toe.

€ 16,95 p.p.

Zoek je een ontbijt of lunch en ben je student? Neem dan contact met ons op voor een aanbod op maat. 

Ervaringen

Over de locatie

Grenzeloos heeft een sfeervolle, rustige binnenruimte waarin je je direct thuis voelt. Hier kan je terecht met een groep tot zo’n 40 personen. Zit je liever buiten? Onze achtertuin, verborgen achter het pand, is een van de best bewaarde geheimen van Maastricht. Hier kunnen we zo’n 50 personen een plekje geven.

Grenzeloos is erg centraal gelegen. Op vijf minuten loopafstand vind je het Vrijthof, en de Markt bereik je binnen twee minuten. De Boschstraat, waar Grenzeloos aan ligt, is een populaire loopruite richting het hartje van de stad, waar je alle winkels vindt – op zo’n 4 minuten loopafstand. Sta je geparkeerd op P+R  Qpark Frontenpark, dan loop je binnen 8 minuten tegen Grenzeloos aan op weg naar de binnenstad. Ideaal gelegen dus!

Binnen vijf minuten loopafstand vind je dus het winkelcentrum, de Markt en het Vrijthof. Ga je de andere kant op, dan vind je binnen dezelfde afstand het populaire Loods 5 en Pathé. Kortom: een perfecte uitvalsbasis voor een dagje Maastricht.

Contact opnemen

Wat je ook in gedachten heeft, het is mogelijk bij Grenzeloos. Laten we samen bespreken hoe we een succes kunnen maken van jouw uitje! Vul snel hieronder je gegevens in of bel ons via 043 851 8101

  Naam

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Wat zijn je wensen?

  Een bijzondere missie

  Grenzeloos bestaat om nieuwe Nederlanders een vliegende start te geven in hun nieuwe bestaan. Via ons leerwerktraject maken trainees zich klaar voor hun nieuwe bestaan door het leren van de taal, nieuwe vaardigheden en ondersteuning bij de stap naar de arbeidsmarkt. 

  Welkom bij Grenzeloos!