Grenzeloos Maastricht

Grenzeloos ontbijten in Maastricht: 4 pareltjes

Heerlijk, buiten de deur ontbijten. Ruik je de geur van versgemalen koffie en gebakken broodjes al? Begin je dag goed met een lekker ontbijt bij een van de vele ontbijtplekjes in Maastricht. Wij hebben 4 pareltjes voor je uitgezocht.   

1. Grenzeloos

Zoek je een leuk restaurantje om te ontbijten? En heb je zin in een gezellige plek met een sociaal karakter? Dan ben je bij Grenzeloos aan het juiste adres! Bij Grenzeloos kan je ontbijten op jouw manier, of dit nu bestaat uit alleen een lekker drankje of dat het juist lekker uitgebreid is. Een ontbijt is een expressie van cultuur. Dat zie je terug in onze menukaart. Van een ontbijt met kaas en jam tot een hartige soep, het is allemaal mogelijk. Het multiculturele karakter van Grenzeloos maakt het de unieke plek die het is. Collega’s en stagiairs brengen de cultuur mee waarin ze zijn opgegroeid of die ze zich eigen hebben gemaakt. We heten je graag welkom! 

HOTSPOT: Van Wijck | Puurvanwijck.nl

2. Van Wijck

Van Wijck is een plekje dicht bij het station. Handig als je onderweg bent en even een break nodig hebt! Als je juist geen tijd hebt is er de take-away. Bij Van Wijck vind je de ontbijtcultuur zoals die bekend is vanuit New York, Berlijn en Amsterdam, maar dan in Maastricht. Alles is zelf gemaakt. Het ontbijt is luxe en uitgebreid en daarnaast de hele dag beschikbaar. Een plek waar je je dag goed kan beginnen.

3. Sweet Coffee

Aan de Kesselskade vind je Sweet Coffee. Dit restaurant ligt aan de Maas. Hier kan je heerlijk ontbijten én genieten van een goede koffie. De twee oprichters (zussen Julie en Nathalie) hebben namelijk hun eigen koffieblend ontwikkeld! Sweet Coffee begon als een koffiebar in Hasselt. De liefde voor het reizen en voor zoetigheid maakten dat de zussen het concept uitbreidden. Inmiddels is Maastricht een van de zeven locaties van Sweet Coffee. 

HOTSPOT: Sweet Coffee | Sweet-Coffee.be
HOTSPOT: Preps | prepsmaastricht.com

4. Preps

Zin in een ontspannen begin van de dag? Dan zit je goed bij Preps. Met de lichte, warme tinten is het een ideale plek voor ontspanning. Je kunt natuurlijk ook wat werk verzetten, onder het genot van gezellig geroezemoes. Preps heeft bijzondere ontbijtopties die veelal vegan en/of glutenvrij zijn. De porties zijn ruim, hier zal je heerlijk voldaan vertrekken! Lekker en gezond worden gecombineerd, dus kiezen is niet nodig. Preps ligt centraal in een van de kleine straatjes dicht bij de markt.

We wensen je veel ontbijt plezier toe in Maastricht! Zien we je snel? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *