Nieuw in Maastricht: Grenzeloos Met De Pot Mee-Eten! Elke week kiezen we één heerlijk weekgerecht, geïnspireerd op de smaakvolle keukens van de geboortelanden van onze trainees. Heel Maastricht eet mee, dus doe jezelf een plezier en schuif ook aan.

Hoe werkt het?

Je kunt de maaltijd van dinsdag (vanaf 16:00) tot zaterdag bij Grenzeloos eten, afhalen (koud of warm) of bij je thuis laten bezorgen via Uber Eats of Thuisbezorgd. Als je naar Grenzeloos komt, kan je optioneel vooraf reserveren om er zeker van te zijn dat je mee kunt eten.

(Thuisbezorgd en Uber Eats bezorgen alleen tot zo’n 2 km vanaf ons restaurant. Soms is door drukte de service tijdelijk niet beschikbaar.)

Prijzen

Eten bij Grenzeloos: € 9,95
Afhalen: € 7,95
Thuisbezorgen: € 10,95 + extra service fee

Elke week een seintje?

Wil jij als eerste weten wat we volgende week eten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we sturen je elke week een update met het gerecht voor volgende week.

Wie zijn wij?

Grenzeloos is een sociale onderneming die mensen met een vluchteling-achtergrond helpt een vliegende start te maken in Nederland. Via ons leerwerktraject maken mensen zichzelf klaar voor de arbeidsmarkt, leren ze de taal en bouwen ze een netwerk op. Wij serveren je graag onze heerlijke koffie, smaakvolle tosti-variaties en nu ook Grenzeloos Met De Pot Mee-Eten!

Welkom bij Grenzeloos!