Nieuw in Maastricht: Grenzeloos Met De Pot Mee-Eten! Elke week kiezen we één heerlijk weekgerecht, geïnspireerd op de smaakvolle keukens van de geboortelanden van onze trainees. Heel Maastricht eet mee, dus doe jezelf een plezier en schuif ook aan.

Afhalen

Je kunt de maaltijd van dinsdag tot zaterdag 16:00 – 20:00 bij ons afhalen (koud of warm). Als je wilt kan je vooraf reserveren om er zeker van te zijn dat je mee kunt eten.

Bezorgen

Je kunt de maaltijd bij je thuis laten bezorgen via Uber Eats of Thuisbezorgd. Je kunt tijdens de afhaaltijden (dinsdag tot zaterdag 16:00-20:00) direct bestellen of je kunt alvast een tijdstip inplannen voor later. Thuisbezorgd en Uber Eats bezorgen alleen tot zo’n 2 km vanaf ons restaurant. De maaltijdprijs voor bezorging is 10,95 i.v.m. de kosten van deze diensten.

Tip: gebruik kortingscode eats-qjqypt voor 15 euro korting of EATSNL2021 voor 20 euro korting

Wie zijn wij?

Grenzeloos is een sociale onderneming die mensen met een vluchteling-achtergrond helpt een vliegende start te maken in Nederland. Via ons leerwerktraject maken mensen zichzelf klaar voor de arbeidsmarkt, leren ze de taal en bouwen ze een netwerk op. Wij serveren je graag onze heerlijke koffie, smaakvolle tosti-variaties en nu ook Grenzeloos Met De Pot Mee-Eten!

Welkom bij Grenzeloos!