Grenzeloos Maastricht

Passie voor Eten

Ik ben Zina, ik ben 41 Jaar oud, ik woon al 13 jaar in Nederland, ik vind het prachtig hier. Ik hou van koken. Toen ik 15 jaar oud was begonnen ik koken leuk te vinden, mijn moeder had een receptboek, ik was elke dag iets nieuws aan het proberen, totdat ik alles redelijk goed kon maken. In Nederland heb ik veel vrienden van andere nationaliteiten, ik heb ook veelgerechten van hun kunnen leren. Maar ook Nederlandse gerechten zelf, ik vond veel dingen echt heerlijk, bijvoorbeeld spruitjes en gebakjes.

Dit artikel is onderdeel van De Grenzeloos Krant. Ga er maar eens lekker voor zitten, want je krijgt een uniek kijkje in het leven van de trainees die op dit moment het leerwerktraject bij Grenzeloos doorlopen. Onze trainees schrijven stukjes over iets wat ze meegemaakt hebben of waar ze gepassioneerd over zijn. Het oefenen van de Nederlandse taal is belangrijk voor de trainees. Hierbij een hartelijke uitnodiging om eens door te praten met een van de trainees over iets wat je in deze krant hebt gelezen! Veel lees- (en praat) plezier!

Foto door Carolina Niewöhner

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *